Tuesday, April 10, 2007

Olimpiadele comunicarii: inceput de poveste



... o sa fie o poveste care n-o sa inceapa cu "a fost odata", ci cu "vai, babyyyyyy, hai si noi la Olimpiade!!!" (Ines si Alex), o sa continue cu o discutie in fata caminului (C2, Targusor, Copou, Iasi, Romania, U.E. de la 1 ianuarie 2007 - mai multe comentarii despre acest subiect gasiti pe blogul lui Alex :) ) cu Oana, niste replici rapide schimbate pe YMess (traiasca inventatorii Internetului!) cu Ana si o cooptare in tromba a Ancai (traiasca vechea prietenie dintre Ana si Anca!). Au mai urmat, in ordine cronologica:

1. intalnire in 4
2. intalnire in 3
3. intalnire in 2
4. intalnire in 3
5. intalnire in 3
6. intalnire in 5!!!
7. brainstorming, poze voievozi batuti de soare, "presuratori de mac pe covrigi", "gadilitori", bluza cu scame
8. intalnire lunga lunga lunga si productiva, adunare de idei, masinuta bazaitoare cu telecomanda, multe tipuri de ciocolata, suc, tigari, Cezar (prietenul Ancai)
9. povesti, legat prietenii si consolidat echipa, simtit foarte bine impreuna!!!
10. trimis formularul (+altele)

Sigur am sarit peste niste lucruri (cum ar fi blogul & co)... se numeste "arderea etapelor". Bineinteles, in tot acest timp a fost un flux de informatie enervant de mare prin intermediul e-mailurilor (inca o data, traiasca Internetul!).

Rezumat: unii dintre noi sunt de acord cu in patru ani de facultate nu am reusit sa ne apropiem asa de mult cum am facut-o in cateva zile cu intalniri pentru Olimpiade. Ar fi snob din partea noastra sa spunem ca nu ne-ar parea rau daca nu am castiga! De aceea, o sa fim noi insine, nu o sa ne luam dupa altii pentru a parea mai interesanti, dar sigur o sa va placa de noi pentru ca NOUA ne place de noi!

1 comment:

Anonymous said...

SUNTETI MISTO